Ultrasport

Kleuterkampen

De leukste kleuterkampen? Dat zijn die van Ultrasport!

28 februari tot 4 maart

Haal die verkleedkleren maar van zolder, want deze week gaan we naar carnaval! Politieagenten, olifanten, superhelden en tijgers,… Tijdens deze knotsgekke week passeren ze allemaal de revue. En op vrijdag? Uiteraard een mégagroot carnavalsfeest.

Boris de Brandweerman

4 april tot 8 april

We gaan een hele week met de brandweer op stap. Branden blussen, mensen redden,… Niets is ons te veel! Kom jij ook een handje toesteken?

11 april tot 15 april

Sien is dol op sporten, ze neemt ons een hele week mee op pad. Samen dansen, samen lopen, samen voetballen en samen turnen. Wie wil, kan mee gaan zwemmen!

Met Fien naar Frankrijk

4 juli tot 8 juli

De zomervakantie is daar en we trekken onmiddellijk naar Frankrijk. Picknicken met een stokbrood, klauteren in de bergen of ongelooflijk veel plezier maken in Disneyland. 

Bram
de Boswachter

16 augustus tot 19 augustus

Samen met Bram gaan we op ontdekking in het bos. Wie weet vinden we wel een verborgen grot of een mooie waterval? Kom samen met ons het bos onveilig maken.

Met Pierre Piraat op schattentocht

22 augustus tot 26 augustus

Samen met piraat Pierre gaan we op schattentocht. We hebben vernomen dat er in Lennik ergens een grote schat moet liggen. Wie wil komen helpen zoeken krijgt natuurlijk ook een deel van de buit als we ze gevonden hebben.

Sammy mag terug naar school

29 augustus tot 31 augustus

Na twee maanden vakantie mag Sammy eindelijk terug naar school. Maar eerst nog drie dagen volop genieten van de vakantie!