Kleuterkampen

Dit jaar trekken we erop uit met de vrienden van Ultrasport. Samen met Pol, Ward, Bertha, Tim, Samuel, Tuur en Julie vullen we ook dit jaar met vriendschap en plezier. Maar we gaan vooral veel leren en beleven.  Wij kijken er alvast naar uit!

Pol de politieman
15 februari – 19 februari

Tijdens de krokusvakantie leren we Pol kennen, een politieagent. Dus je weet wat dat betekent: boeven vangen! Kom jij mee het misdaad bestrijden?
Inschrijvingen gesloten!

Ward de weerman
6 april – 9 april

In de eerste week van de paasvakantie gaat Ward ons alles leren over het weer. Vooral over de 4 seizoenen. Leg je winterjas dus nog niet te ver weg en haal je zwembroek maar al te voorschijn!
Inschrijven op de wachtlijst

Boerin Bertha
12 april – 16 april

Bertha toont ons wat het inhoudt een boerin te zijn. Met de tractor rijden, koeien melken, maar ook zoveel meer… Ontdek het samen met ons, en met Bertha.
Volzet!

Tovenaar Tim
1 juli – 2 juli

Hocus, pocus, pats! Deze week tovert tovenaar Tim alle kinderen om tot brave engeltjes. Je weet dus waar jij je bengeltjes best inschrijft…
Inschrijven!

Met Samuel naar Spanje
5 juli – 9 juli

Het is lang geleden dat we nog op vakantie zijn kunnen gaan. Daarom nemen we deze week onze valies en gaan we ontdekken wat Spanje ons allemaal te bieden heeft. Maak snel jullie koffers en schrijf je in.
Inschrijven!

Tuur de timmerman
16 augustus – 20 augustus

Tuur toont ons deze week wat een timmerman zoal doet. Zagen, boren, kloppen en nog zoveel meer. Wie weet mogen wij dit ook allemaal eens doen…
Inschrijven!

Julie in de jungle
23 augustus – 27 augustus

Julie woont al heel haar leven in de jungle en ze neemt ons mee op een helse tocht doorheen de donkerste hoekjes en de mooiste uitzichten van het regenwoud! Ontdek samen met ons welke wilde dieren er allemaal leven. Spannend!
Inschrijven!