Ultrakampen
5e leerjaar – 2e middelbaar

Kamp Ultrasport
15 februari – 19 februari

Wie vindt probleemloos zijn weg in het donker? Wie kan 100 keer pompen zonder moeite? En wie kan goed samenwerken met zijn/haar mede-soldaten? Deze week hebben we iedereen nodig om als team enkele missies te vervullen.

Inschrijvingen gesloten!

American games
6 april – 9 april

Deze week steken we de grote plas over naar Amerika. Basketbal, American football, Lacrosse, IJshockey,… Het zijn maar enkelen van de typisch Amerikaanse sporten die we deze week ontdekken.

Inschrijven op de wachtlijst

Highland games
12 april – 16 april

Wie is de sterkste onder de ultra’s? Wie kan het verst een autoband werpen? Of wie kan het snelst een auto vooruittduwen? Of wie kan het langst aan een tak blijven hangen? We zullen dat samen eens testen… Daag je vrienden uit en schrijf jullie samen in voor ons highlandgameskamp.

Inschrijven op de wachtijst!

Omnisport
1 juli – 2 juli

Eindelijk is het zo ver, vakantie! Kom samen met ons de vakantie goed inzetten op ons omnisportkamp. Ontdek samen met uw vrienden bekende en minder bekende sporten.

Inschrijven!

Avonturenkamp
5 juli – 9 juli

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij tijdens de eerste week van Juli ons avonturenkamp. Bekentocht, dropping, kaartlezen, vuur maken,… Het komt allemaal aan bod. Wie wil kan van donderdag op vrijdag bij ons blijven. Na het eten zingen we dan liedjes rond het kampvuur om nadien in de tent te slapen. Wij kijken er al naar uit!

Inschrijven!

De Blacklist XL
16 augustus – 20 augustus

Hier en daar vind je van die lijsten vol met activiteiten die kinderen voor hun 14 jaar gedaan moeten hebben. Wel, wij hebben zo onze eigen activiteitenlijst. Benieuwd wat er allemaal op staat? Schrijf je dan zeker in voor dit kamp.

Inschrijven!