Speelvogelkampen
1e – 4e leerjaar

Kamp Ultrasport
15 februari – 19 februari

Wie van jullie vindt zijn weg terug in het donker, wie kan 100 keer pompen en wie kan het beste samenwerken? Deze week hebben we iedereen nodig om als team de geheime missie te vervullen.

Inschrijvingen gesloten!

We gaan naar Amerika
6 april – 9 april

Ben je ooit al eens in Amerika geweest? Deze week gaan we er naartoe om de Amerikaanse sporten te ontdekken.  American Football, Lacrosse, Hockey en nog veel meer leuks.

Inschrijven op de wachtlijst!

De sterkste speelvogel
12 april – 16 april

Wie van onze deelnemers wordt de sterkste speelvogel? Hier gaan we een hele week naar op zoek tijdens ons 5-daagse trainingskamp. Bereid je maar voor op een actieve en sportieve week vol actie en plezier.

Inschrijven op de wachtlijst!

Omnisport
1 juli – 2 juli

Jihaaaaa! Vakantie! Eindelijk is het zo ver. Kom samen met ons de vakantie goed inzetten op ons omnisportkamp

Inschrijven!

Avonturenkamp
5 juli – 9 juli

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij tijdens de eerste volledige week van Juli ons avonturenkamp. Bekentocht, dropping, kaartlezen, vuur maken,… Het komt allemaal aan bod. Wie wil kan van donderdag op vrijdag bij ons blijven. Na het eten zingen we dan liedjes rond het kampvuur om nadien in de tent te slapen.

Inschrijven!

De Ultra-Blacklist
16 augustus – 20 augustus

Hier en daar vind je van die lijsten vol met activiteiten die kinderen moeten gedaan hebben voor ze 12 worden. En Ultrasport heeft zo’n lijst. Benieuwd wat er allemaal op staat? Schrijf je (kinderen) dan zeker in voor dit kamp.

Inschrijven!